perjantai 26. lokakuuta 2012

[Ei aihetta]

Koska olen niin paska keksimään aiheita, en keksinyt tähän ensimmäiseenkään blogitekstiin otsikkoa. Ensinnäkin, voisi kuvitella että olen uskovainen tuon nimen perusteella mutta sitä en ole. Se vain kuvaa minun tämänhetkistä tunnettani.

Tein uuden blogin, koska halusin aloittaa uudelta, puhtaalta pöydältä. Edellinen alkoi käydä jo tylsäksi. Tässä kerron jokapäiväisestä ja mitä luultavammin hemmetin tylsästä elämästäni, videoita ja muuta hauskaa kivaa saattaa tulla matkan varrella ja toivoisin todellaki että niitä lukijoita tulisi...

Ai mistäkö tykkään? - Kaikesta. Eläimistä, muodista, urheilusta, kavereistani, musiikista... Kaikesta näistä kirjoitan. Ja paljon paljon muutakin tulee olemaan.

Today was a tosi tylsä päivä... NO OKEI, ilta on vasta nuori ja tänään saattaa tapahtua vaikka ja sun mitä mutta alkupäivä. Koulussa. NOOOOOOOOOOOOOT. Ja kyllä, mä vihaan koulua - jos ei se jo tullut selväksi. =DD

Jees, tälläinen alku uudelle blogilleni, ulkoasu on hemmeti tylsä mutta se muuttuu! :-) Nyt kavereitten kanssa pihalle, see ya tomorrow!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti