tiistai 31. joulukuuta 2013

Uuden vuoden lupauksia ja hevostelua

Maanantaina kävin tienaamassa vähän rahaa talkootyöläisenä. Pistimme hiekkasäkkiin vanhoja kaapuja joille ei enää mielestämme ollut mitään käyttöä (kiitos uudistuksien:)). Otettiin siinä vielä muutamat "malli"kuvat ja pari videopätkää, joissa toivotin kaikille nyrkkeilytallilaisille hyvät uudet vuodet.








Sen jälkeen lähdin poikaystäväni luokse viettämään uutta vuotta ja lähden vasta huomenna takaisin kotiin. Mutta limpparilinjalla ollaan! ;) Eilen lupasin Tiinalle viettäväni hänen kanssaan tänään tallipäivän, eikä ilman naurua selvitty. Käytettiin ponit pellolla juoksuttamassa, ja loppuvaiheessa se menikin vain siihen että istuttiin keskellä peltoo jutellen kaiken maailman asioista - ja ponit söivät. Lumipyry iski tänne korpeenkin ja saatiin kavioiden ja kenkien alle edes vähän pitoja. Selvittiin kuitenkin talliin takasin hengissä ja ilman vammoja.

Hansu
Pallero



Sitten tylsyyspäissämme lähdettiin koiria käyttämään lenkillä Teemun ollessa hallilla laittamassa koslaansa kuntoon. Muuten kaikki meni ihan niinku elokuvissa, mutta Tiina lenteli vähän väliä turvalleen minun nauraessa vieressä räkäsesti. :) Koirilla oli vaa ihan sikana virtaa, eikä me tytön kanssa tajuttu ajankulkua - juttua riitti kokoajan ;)

Enää neljä tuntia kun uusi vuosi tupsahtaa ovesta sisään - nyt olisi siis aika kehitellä uuden vuoden lupaus. Ajateltiin Temen kanssa pitää tipaton tammikuu ja yritän kovasti elää säästeliäämmin kuin mitä yleensä. Okei, tänään se vähä meni penkin alle kun eksyin Horzen sivuille ja tilailin tavaraa (koska ilmainen toimitus!!!) itselleni ja Tiinalle myöhäisen joululahjan jota hän kinu pidemmän aikaa.

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja toivotan vielä kaikille hyvää ja railakasta uutta vuotta! :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti