sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pitkän tauon jälkeen

Heii.. En oo kirjotellu piitkäänpitkään aikaan, koska tässä kuukauden sisään on tapahtunut paljon. Kaikki lähti siitä, kun tammikuun viimeisenä viikonloppuna liukastuin selälleni ja maanantaina oli lähtö sitten keskussairaalaan sietämättömien kipujen takia. Jäin sinne sitten tarkkailuun ja röntgenin sekä monien vahvojen lääkitysten ja tutkimuksien jälkeen pääsin seuraavana päivänä pois. Diagnoosina oli joko välilevyn pullistuma TAI sitten selkärangan viereiset lihakset olivat jumahtaneet niin pahasti, että hermot jäivät puristuksiin, enkä sen takia pystynyt edes kävelemään. Joten jäin pyörätuolipotilaaksi viikoksi, kunnes jalat alkoivat pikkuhiljaa toimia ja pystyin tallustelemaan kävelykeppien kanssa.

true love?♥

koska mulle tuli sairaalassa nälkä.

31.1. Pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana urheilugaalaan, jossa palkittiin vuoden 2013 urheilijat ja suurimmat vaikuttajat urheilukulttuurissamme täällä Pohjois-Karjalassa. Olin yksi niistä, jotka saivat palkinnon. Minut valittiin vuoden liikuttajaksi, ja kriteereinä oli mm. tasa-arvon edistäminen ja naisten saaminen nyrkkeilytreeneihin mukaan. Olin hirveän iloinen ja onnellinen saamastani tittelistä. Tutustuin siellä myös upeisiin ihmisiin, joka edesauttoi ikimuistoisuutta (onko tuo edes sana? :D)

piti kuvan oton ajaks ottaa tukee seinästä etten olis kaatunu,,

Illan jälkeen en oo tehny mitään muuta kun vain maannut sängyn pohjalla ja syöny mahottoman vahvoja pillereitä, kunnes selvisin sitten äikän tekstitaidon yo-kokeeseen. Se meni vähän miten meni, mutta se on ohi nyt. Viime viikonloppuna kävin Teemun pikkusiskon kanssa ratsastamassa Polvijärvellä, ja voin sanoa, että se ei ollut kovin fiksu veto. Selkäni ärtyi uudestaan ja jouduin olemaan tekemättä mitään, vaikka se päivä olikin überhauska. Ehkä mä kuukauden päästä pääsen takaisin hevosen selkään..






Koska harrastukseni ovat jääneet nyt taka-alalle accidentin jälkeen, olen tehnyt lukion rästitehtäviä pois alta. Eihän mulla muutakaan tekemistä ole.. Ne ovatkin nyt loppusuoralla ja enää on vain jälellä viimeiset kevään yo-kirjoitukset, mahtavuutta.

Kohta muutetaan Teemun kanssa yhteen♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti