lauantai 10. marraskuuta 2012

YÖKOULUUUUUU

Uujee, yökoulu oli siis eilen puol kuudest varttii vaille kahteentoista. Sinne siis tuli kaikki ysit ja lukiolaiset. Oli erilaisia pajoja, alku- ja loppuillan pajat kesti 1,5 h per paja (kirjotin ensin että parja, kyllä!). Mut oli ensi ilmotettu zumbaan ja sit loppuillaks kaupunkisotaan pimees, mut mun jalka rupes temppuilee taas vaihteeks nii en uskaltanu lähtee juoksee ja pomppii ku sit ois varmaa taas nilkka jumahtanu. Ja sit ois kyrsiny ihan sikana!!!
 
Mutta koska en ollu nois urheilupajois vaa mut vaihettiin (kiitos sarkku<3) koko illan kestävää pajaan mis tehtiin käsitöitä hyväntekeväisyyteen, eli toisinsanoen me tehtiin pareittain nukke. Oli kolme tuntia aikaa (tai no oikeestaa melkee neljä), ja minä ja se mun pari saatiin tehtyyn se reiluun kahteen tuntiin, ja tietää millane lopputulos siit tuli ku kumpikaa meistä ei osaa kunnolla ommella. Fuck yea! :'D Naurettii iha sikana sille lopputulokselle..... No toivottavasti joku pikkulapsi saa siitä sit itelleen kivan lelun, krhm. Ja sen nimeks tuli LEO!

Pajojen jälkee (eli siin puol 12) koko ilta huipentu konserttiin, ja siel bändis oli niitä tyyppejä jotka suorittaa musiikkidiplomin. Pakko myöntää, et se konsertti oli huippu!

Suht nopeest meni ilta, ja sitte lähettii Sohvin ja Niken kanssa ajelemaan ja jauhamaan paskaa.Sitte kello oliki jo kaks yöllä ku kotiini selvisin. Menin vaa päätä pahkaa nukkuun ja heräsinki vähä yli yks päiväl. |D Tässä sitä sitten lagitetaan koko päivä... Ja isänpäivälahja odottaa omistajaansa kivasti tuolla laatikossa, toivottavasti isä tykkää sit siitä...


Mut sellain perjantai! See ya!



Kaikki nuket

2 kommenttia:

  1. Hihi, oli kyl huippuu vetää flunssassa se konsertti :DD
    Ja tuo nukke, heh, no se on persoonallinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut sika hyvi se meni! :) Vaikka alkoki olla jo väsymystä ja muuta mut silti olin tyytyväine :)

      Tosiaan persoonallinen... ;D

      Poista